FE 604

604211 - Organization and operation management in food industry [2/61]

Organization management in food industry. Organization structure, organization culture, and strategy in food industry. Operation management in food industry. Forecasting in food industry. Production planning in food industry. Job design in food industry. Material requirement planning in food industry. Project management in food industry.

การจัดการองค์การในอุตสาหกรรมอาหาร โครงสร้าง วัฒนธรรมองค์การ และกลยุทธ์ขององค์การในอุตสาหกรรมอาหาร การจัดการการดำเนินงานในอุตสาหกรรมอาหาร การพยากรณ์ในอุตสาหกรรมอาหาร การวางแผนการผลิตในอุตสาหกรรมอาหาร การออกแบบงานในอุตสาหกรรมอาหาร การวางแผนความต้องการวัสดุในอุตสาหกรรมอาหาร และการบริหารโครงการในอุตสาหกรรมอาหาร

SORRAYA KHIEWNAVAWONGSA

604456 - PRODUCTION AND OPERATION MANAGEMENT IN FOOD INDUSTRY

Production management in food industry. Capacity planning in food industry. Warehouse management in food industry. Process improvement in food industry. Lean production in food industry. Cold chain management in food industry.

การจัดการการผลิตในอุตสาหกรรมอาหาร การวางแผนกำลังการผลิตในอุตสาหกรรมอาหาร การจัดการคลังสินค้าในอุตสาหกรรมอาหาร การปรับปรุงกระบวนการในอุตสาหกรรมอาหาร การผลิตแบบลีนในอุตสาหกรรมอาหาร การจัดการโซ่ความเย็นในอุตสาหกรรมอาหาร

SORRAYA KHIEWNAVAWONGSA

604732 - PRINCIPLE OF RISK ASSESSMENT IN FOODS [1/62]

Concept and principle of risk analysis in food; including risk assessment, risk management, and risk communication, application of risk assessment and risk management models, use of risk software program for evaluating risk levels

แนวคิดและหลักการการวิเคราะห์ความเสี่ยงในอาหาร ประกอบด้วย การประเมินความเสี่ยง การบริหารความเสี่ยง และการสื่อสารความเสี่ยง การประยุกต์ใช้โมเดลการประเมินความเสี่ยงและการจัดการความเสี่ยง การใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์สําเร็จรูปเพื่อประเมินระดับความเสี่ยง

Sukhuntha Osiriphun