FST 601

601242 - Food Processing 1 - PART Water in food industry [2/61]

Batch and continuous processes, water in food industry, steam generation and handling, raw material preparation and management, conveying system in food factory, non-thermal food processing techniques including chilling, freezing, fermentation, food preservation by salting and sugaring, and minimal processing.

การผลิตแบบกะและแบบต่อเนื่อง น้ำใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร การผลิตและจัดการไอน้ำ การเตรียมวัตถุดิบและการจัดการวัตถุดิบ ระบบการลำเลียงในโรงงานอาหาร การแปรรูปอาหารโดยไม่ใช้ความร้อน ได้แก่ การแช่เย็น การแช่เยือกแข็ง การหมักดอง การถนอมอาหารโดยใช้เกลือและน้ำตาล และการแปรรูปที่น้อยที่สุด

Thanyaporn Siriwoharn

601452 - QUALITY CONTROL AND ASSURANCE [1/62]

The principles and organization of quality control, quality control system, statistical methods and computer in quality control, quality assurance system in terms of good manufacturing practice, hazard analysis critical control point concept, ISO series, quality control circles, and others quality assessment, sensory evaluation, quality planning and designs.

หลักการและการจัดองค์การควบคุมคุณภาพ ระบบการควบคุมคุณภาพ วิธีการทางสถิติและคอมพิวเตอร์ที่ใช้ในการควบคุมคุณภาพ ระบบการประกันคุณภาพในแง่ลักษณะที่ดีในการผลิต การวิเคราะห์และควบคุมจุดวิกฤต ระบบคุณภาพ ไอ.เอส.โอ. ระบบกลุ่มควบคุมคุณภาพและอื่นๆ การตรวจวัดค่าคุณภาพ การประเมินค่าทางประสาทสัมผัส การวางแผนและการออกแบบคุณภาพ

Sukhuntha Osiriphun